Spoznajte vse prednosti plinskega sublimatorja

Naš plinski sublimator je skrbno in premišljeno načrtovan ter izdelan pripomoček, ki prinaša številne prednosti za čebelarje.

Izdelek, ki se prilagaja potrebam čebelarjev

Plinski sublimator je izdelek, ki so ga ustvarili izkušeni čebelarji, pri izdelavi pa so se v veliki meri zanašali na svoje izkušnje iz prakse. Plinski sublimator se tako v kar največji možni meri prilagaja potrebam čebelarjem, zato jim občutno olajša delo in prihrani ogromno časa.

Tri dozirne kapice za delo brez čakanja

Tri priložene dozirne kapice vam omogočajo, da s sublimiranjem nadaljujete brez čakanja in brez nevarnosti, da se opečete. Ena kapica vam je tako vedno na voljo za sublimiranje, v tem času pa se druga kapica lahko polni z oksalno kislino, tretja pa se ohlaja, da bo spet primerna za uporabo.

Žlička za enostavno in natančno doziranje

Natančno doziranje je izjemno pomembno pri sublimaciji oksalne kisline. Priložena žlička vam omogoča, da na enostaven in varen način odmerite ravno pravšnjo količino oksalne kisline. Obenem se priložena žlička lahko uporablja tudi za čiščenje izpustne cevi.

Fleksibilna cevčica za lažji dostop do žrela panja

Fleksibilna cevčica, ki je priložena plinskemu sublimatorju, zagotavlja enostaven dostop do žrela panja. To vam omogoča lažje, hitrejše in bolj natančno sublimiranje.

Natančna in premišljena izdelava za vrhunsko kakovost in brezhibno delovanje

Plinski sublimator je izdelan iz vrhunskih materialov in s pomočjo najnaprednejše tehnologije, zato se ponaša z izjemno kakovostjo in brezhibnim delovanjem.

Napredno in natančno načrtovanje ter izdelava

Sublimator je bil načrtovan s pomočjo naprednih orodij za strojno 3D oblikovanje, izdelan pa na izjemno preciznih računalniško kontroliranih orodjih.

Skrbno izbrani materiali

Plinski sublimator je izdelan iz trpežnega in lahkega aluminija, anodirana površina pa zagotavlja izboljšano kislinsko in temperaturno vzdržljivost.

Spreminjanje barve sublimatorja

Sublimator je izdelan iz aluminija in črno anodiziran. Anodiziranje je postopek, ki spremeni vrhnji sloj aluminija v oksidni sloj, kar zagotavlja odlično zaščito proti koroziji, obrabi in kislinam. Ob gretju se tako površina ne topi, obenem pa se ne sproščajo vonji, kot se to pri tako visokih temperaturah dogaja s klasično barvo.

Zaradi uporabe tega postopka bo sublimator ob prvi uporabi spremenil barvo iz črne v rjavo-zlato. To je pričakovano in ne pomeni, da je z vašim sublimatorjem kaj narobe.

Odlično delovanje s plinskim gorilcem Kemper

Plinski sublimator je oblikovan za uporabo z gorilniki, ki imajo premer šobe 21,2 mm. Preizkušen je bil s plinskim gorilcem Kemper 1060, ki med drugim ponuja:

  • vžigalni sistem piezo, ki zagotavlja varno in priročno vžiganje,
  • ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča udoben položaj roke med sublimacijo,
  • šobo za reguliranje dostopa zraka in s tem jakosti plamena.

Priporočamo vam, da plinski sublimator uporabljate skupaj s plinskim gorilcem Kemper 1060.

Plinski sublimator je primeren tudi za delovanje z drugimi plinskimi gorilci, vendar morajo imeti ti ustrezen premer šobe (21,2 mm).

Nadomestne kartuše so zlahka dostopne

Plinski gorilec za svoje delovanje uporablja plinske kartuše z navojem, kar zagotavlja enostavno in stabilno pritrditve glave na kartušo. Kartuše vsebujejo kombinacijo plinov butan in propan, ki omogoča delovanja gorilca tudi pri nižjih zunanjih temperaturah. Nadomestne kartuše so zlahka dostopne, saj jih je možno kupiti v številnih trgovinah, kot so denimo Bauhaus, Merkur, Obi in Ika, seveda pa jih lahko vedno naročite tudi na naši spletni strani in jih tako prejmete kar na svoj naslov.

Naročite svoj plinski sublimator še danes in uživajte v vseh prednostih, ki jih prinaša